Τεντογλου / Γράσα | ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants : Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο.

Τεντογλου / Γράσα | ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants : Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο.. Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός. Στο στίβο πλην του τεντόγλου αγωνίζονται και οι αναστασάκης φραντζεσκάκης στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, η ραφαέλ σπανουδάκη στα 200μ. Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know.

Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Star-fm.gr 10-6-16 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΙΛΤΟΥ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ...
Star-fm.gr 10-6-16 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΙΛΤΟΥ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ... from i.ytimg.com
Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, μετά απο αυτό του στέφανου ντούσκου στην κωπηλασία, είχε και αυτό χρυσό χρώμα: Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know.

Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η. Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά. Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Το άλμα στα 8,41 μέτρα που έδωσε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μήκος! Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος.

Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά. Πέταξε στο βάθρο ο τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα.

ΤΟΡΟΥΝ 2021: ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ 1 ΑΛΜΑ ΚΑΙ 1 ΠΟΔΙ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ...
ΤΟΡΟΥΝ 2021: ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ 1 ΑΛΜΑ ΚΑΙ 1 ΠΟΔΙ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ... from maksports.gr
Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Ο μίλτος τεντόγλου με άλμα στα 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια έκλεισε θέση για τον τελικό του αγωνίσματος. Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω. Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια.

Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Δευτέρα, 2 αυγούστου 2021, 05:41. Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Με ξεκάθαρο στόχο ένα μετάλλιο βρίσκεται στο τόκιο ο μίλτος τεντόγλου όπως δήλωσε μετά τον προκριματικό του μήκους. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω.

Πέταξε στο βάθρο ο τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια.

ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ from www.segas.gr
Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know. Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, μετά απο αυτό του στέφανου ντούσκου στην κωπηλασία, είχε και αυτό χρυσό χρώμα: Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά. Με ξεκάθαρο στόχο ένα μετάλλιο βρίσκεται στο τόκιο ο μίλτος τεντόγλου όπως δήλωσε μετά τον προκριματικό του μήκους.

Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα.

Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες».

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook